سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود

تغییر محدودیت های کرونایی

تغییر محدودیت های کرونایی معاون امنیتی وزیر کشور از تغییر محدودیت های کرونایی خبر داد و گفت: با اجرایی شدن سامانه هوشمند مدیریت کرونا، همه اصناف از جمله گردشگری و هتلداری می‌توانند فعالیت خود را از سر بگیرند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 29
کد خبر: ۱۰۳۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر حسین ذوالفقاری، در پایان نشست راه‌اندازی «سکوی مدیریت هوشمند بیماری‌های همه‌گیر» در وزارت کشور طی سخنانی گفت: با روند افزایش واکسیناسیون در کشور از یک طرف و طولانی شدن بیماری باید طولانی شدن محدودیت‌ها را در دستور کار قرار می‌دادیم.

وی با تاکید بر اینکه دستور رئیس‌جمهور همیشه بر این بوده که با یک نگاه تحولی به بحث کنترل بیماری کرونا نگاه کنیم، عنوان کرد: ما مدیریت هوشمند محدودیت‌ها را در دستور کار قرار می‌دهیم که ریسک کمتری داشته باشد و با بحثی که الان داشتیم، مقرر شد تا محدودیت فقط مشمول افرادی شود که دستورالعمل‌ها را رعایت نمی‌کنند.
از سرگیری فعالیت همه اصناف

معاون امنیتی وزیر کشور با اشاره به تغییر محدودیت های کرونایی، خاطرنشان کرد: در فضای جدید همه اصناف اعم از گردشگری و هتلداری هم می‌توانند فعالیت کنند چون هر دو طرف باید از سلامت لازم برخوردار باشند و با استفاده از پلتفرمی که طراحی شده، خدمات‌دهنده، خدمات‌گیرنده و محیط خدمات باید از بیماری پاک باشد تا مجوز فعالیت داده شود.

ذوالفقاری با بیان اینکه سامانه به مرور تکمیل می‌شود، گفت: این سیستم با توجه به هوشمند بودن می‌تواند کمک‌های زیادی به دستگاه‌ها داشته باشد. البته یک پیوست اطلاع‌رسانی مستمر باید برای فرهنگ‌سازی وجود داشته باشد که این کار نیاز به کار رسانه‌ای طولانی‌مدت دارد تا مردم با این روش آشنایی کامل را پیدا کنند.

وی یادآور شد: طرح تغییر محدودیت‌های کرونایی فعلا به صورت آزمایشی اجرا می‌شود تا اشکالات آن حل و بررسی‌های لازم درباره نواقص آن انجام شود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار